Switch to English

Vereniging

Vereniging LINK, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 40346248, is opgericht in 1989 en is een Rotterdamse vereniging voor de haven- en transportbranche.

De vereniging richt zich op jonge professionals met als doelstelling het verschaffen van een informeel netwerkplatform. Om deze doelstelling te bereiken organiseert LINK minimaal één keer per maand een bijeenkomst. De leden kunnen elkaar ook via social media treffen op de door LINK in beheer zijnde ‘group’ op LinkedIn.

Voor onze bijeenkomsten geldt dat er iedere maand een LINK borrel plaatsvindt op een locatie in Rotterdam. Hier komen de leden vanuit allerlei verschillende beroepsgroepen elkaar tegen, zoals schade-experts, bedrijfsjuristen, baggeraars, verzekeraars, beleidsdeskundigen of cargadoors. Daarnaast organiseert LINK in samenwerking met haar bedrijfsleden lezingen en excursies.

Andere activiteiten die jaarlijks terugkeren op het programma zijn de Nieuwjaarsborrel, de zeiltocht in de zomer, de Algemene Leden Vergadering die al varend op de Maas wordt gehouden en de puquiz voor het goede doel.

Het bestuur van LINK heet alle geïnteresseerden van harte welkom om een keer vrijblijvend de maandelijkse borrel te bezoeken.